Samenvoegen van twee Gezinnen

Samenvoegen van

twee gezinnen?

One big organized family

Je bent verliefd geworden en hebt het geluk gevonden bij een nieuwe partner. Het enige wat je wilt is bij hem of haar zijn. Maar, een van jullie of jullie beiden hebben kinderen. Spullen pakken en bij elkaar intrekken gaat dus niet zomaar. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat alle leden van beide gezinnen zich er goed bij voelen en achter staan.

Ik bied hulp bij de praktische uitvoering van het samenvoegen van twee huishoudens, waarbij jullie behoefte centraal staat. Ik zoek een oplossing voor dubbele spullen en help je met beslissen welke spullen kunnen blijven. Daarnaast gaan we op zoek naar een goede plek voor alles wat te veel blijkt te zijn.

Ook bij deze levensverandering is er een zakelijke kant die niet vergeten mag worden. Wat is het huishoudelijk budget? Hoe verdelen jullie de lasten? Wil je een samenlevingscontract afsluiten? Worden jullie fiscale partners? Ik fungeer als gesprekspartner en creëer rust in deze chaos van keuzes.

Tip! Op www.Inzameldoelen.nl kun je organisaties vinden in jouw regio waarbij jouw te veel aan spullen goed terecht komen.