Privé situaties

De helpende hand in Chaotische Levensveranderingen

Op kamers

Voor het eerst op kamers is een spannende tijd. Je gaat een nieuw avontuur tegemoet. Het vinden van een kamer is moeilijk, maar als je hem eenmaal hebt dan zijn er veel dingen om aan te denken.

Kleiner wonen

Het huis waar je jaren in hebt gewoond wordt ineens te groot. De kinderen zijn het huis uit en sommige kamers worden niet meer gebruikt. Het onderhoud van de tuin wordt je te zwaar.

Samenwonen

Het vinden van de grote liefde is fantastisch en een logische stap daarna is om te gaan samenwonen. Waar kies je voor; trek je bij iemand in of zoeken jullie samen een groter huis? Wat doe je met alle dubbele spullen?

Samenvoegen van twee gezinnen

Je bent verliefd geworden en hebt het geluk gevonden bij een nieuwe partner. Het enige wat je wilt is bij hem of haar zijn. Maar, een van jullie of jullie beiden hebben kinderen.

Scheiden

Helaas gebeurt het vaak dat een relatie niet meer werkt. Misschien ben je er nog helemaal niet klaar voor en wil je er nog niet aan denken, toch moet je er uiteindelijk aan geloven.

Overlijden van geliefden

Het moment is daar, je ouders of je partner die er altijd voor je zijn geweest, zijn overleden. Niet alleen is dit een verdrietige gebeurtenis, er komt ook vaak veel bij kijken.