Mijn Werkwijze

Mijn werkwijze

Een nieuwe start in een opgeruimd leven.” Ik help je de chaos gedag te zeggen. Waarom ik? Ik ben een getraind professional organizer, waarbij het creëren van overzicht altijd het uiteindelijke doel is. Samen gaan we de uitdaging aan en brengen wij structuur aan in de chaos, op weg naar een opgeruimd leven.

In een eerste gesprek, het intakegesprek, ga ik achterhalen wat je grootste zorg is. Welke knelpunten zijn er in je leven die ervoor zorgen dat je niet toekomt aan het opruimen en structureren van je huis en/of kantoor? Waar loop je vast? Als we dit op een rijtje hebben, stel ik een Plan van Aanpak op. Hierin komen niet alleen het doel en de aanpak aan bod, maar ook de reninschatting en het kostenplaatje.

Ik regel de dingen die jij ervaart als gedoe, zodat jij meer ruimte hebt voor de verwerking van de ingrijpende gebeurtenissen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst wil je natuurlijk voorkomen dat er een chaos ontstaat. Ik leer je hoe je overzicht krijgt én behoudt. Samen stellen we een plan op zodat overzicht het enige is wat nog in jouw leven voorkomt. Met eenvoudige en praktische tips en tricks.